Mijn ideale dagdagelijkse leven

Hoe krijg ik het voor elkaar om mijn werk en mijn hobby te combineren en nu al te doen de gehele week wat ik later wil(de) gaan doen?

Mijn werk als manager met brede verantwoordelijkheden heeft mij altijd erg aangesproken en ook andere onderwerpen in het bedrijfsleven naast finance (operatie, supply chain, HR, IT, etc) hebben me altijd veel voldoening gegeven. Altijd daarbij tijd een aandacht de persoonlijke ontwikkeling van collega’s en van mijzelf.

Edoch was er altijd een stemmetje die aangaf, dat ik later mijn ideale leven kon gaan leiden. Waarom later niet nu? En wat was mijn ideale ‘dagdagelijkse’ leven?

Aan de andere kant was ik jaren terug met een vriend eens begonnen met het zelf ontwikkelen van een bordspel, met vallen, leren en opstaan waren we al een heel eind gekomen. Aan de andere kant mijn professionele werk waarmee ik de schoorsteen deed roken en mezelf op hoger niveau uitdaagde.

Ik moest de zaken combineren! En wat blijkt er zit veel meer overlap in mijn werk als brede CFO met bordspellen bedenken als je die overlap gaat opzoeken. Dingen simpel maken, rode draad in een bedrijf of bordspel, vernuftige oplossingen voor ogenschijnlijke paradoxen…. het komt terug in beide takken van sport.

Vanaf begin 2018 heb ik de stap genomen om te gaan voor de combinatie in mijn bedrijf GimmiQ. Waarin ik uiteindelijk hoop mijn eigen CFO/ CEO te zijn, waarbij mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en die van mijn collega’s centraal kan staan (onze ikigai*). En GimmiQ is mijn eigen bordspellen bedrijf in wording.

In de afgelopen 1.5 jaar heb ik al GimmiQ bordspellen kunnen combineren met een interim CFO opdracht (2 dagen per week) en binnenkort wil ik met jullie delen waar ik verder mee aan de slag ben. Voor nu: GimmiQ is gestart! Inclusief mijn nieuwe logo.

Met vriendelijke groeten, Hendrik

https://en.wikipedia.org/wiki/Ikigai

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*